18 Kasım 2013 Pazartesi

2013 Victoria's Secret Fashion Show

 Merakla beklenen Victoria's Secret Fashion Show'u gerçekleşti bir kaç zaman önce.Gerçekleşti gerçekleşmesine de ben de o tat o heyecan olmadı.Tadımı kaçıranların başında  belki de Taylor Swift vardı! Yani sen koskoca dünyanın dört gözle izlediği,kızlı erkekli bi gözüm açık canlı göreydim dediği defilesin ne biliyim yani bir sürü adam varken Taylor Swift nedir!Saçma sapan kızı al koy meleklerin yanına.Organizasyon ekibi mi değişti ne oldu.Rihanna vardı en son o podyumda.



 80'ler modeli kenarları bele kayan külotlar sempatik tabi.Bacak boyu zaten uzun olan hatunların daha da uzun olmasına sebep oluyor o da ayrı.Yani demem o ki külotları gündelik hayatta giyerken en azından aynaya bakarken falan yanları hafif yukarı kaldırın ki göz yanılmasından bacak boyları uzun gözüksün.En nihayetinde show dediğin nedir ki üç beş hileli hareket.Umut da fakirin ekmeğiyse o zaman lastikler hafif yukarı ki 50 cm olan bacak boyları 60 cm.miş gibi dursun.Aşağıdaki iki farklı tarzda da örneği mevcut.



     Bir de bu yıl “ kalçaya dokun şakası” varmış. Allah aşkına 1995 yılından beri yapılan en görkemli defilede dünyanın ağzının suyu akarak izlediği hatunlar bu yıla kadar hiç mi bu şakayı yapmadı.
Güldürmeyin beni  gelenekselleşmiş olması muhtemel. 
Haa tabi bu yıl şakacı genç mankenler özgüven sahibi hareketle de yapmış olamaz mı olabilir tabi ki.


İki resimde de ortak olan kişi kim?Tabi ki de;Cara Delevingne.Şakacı ve silik kişiliğimi nasıl ön plana çıkartayım diye podyumda düşünürken ne yapayım bari kızlarla böyle bir şakacılık yapayım demiş.
Zaten toplasam bir iki kıyafet giyeceğim bari ortamdan faydalanayım diye düşünmüş zaar...
Üstüne bu dahiyane popo şakaları podyuma da sıçramış.Aman ne şeker.


Bu sene 10 milyon dolar değerindeki "Fantasy Bra"yı Candice Swanepoel giydi.İyi de oldu çok da güzel oldu.Zaten kendisi şahsen tek favori  meleğimdir.Yakışır Candice’e.
O giymeyecekti de kim giyecekti şakacı kalın kaş Cara mı giyecekti.Hiç.



Her şey iyi hoş da ne biliyim artık yenice bir kaç melek lazım gibi yani artık çoluğa çocuğa karışanlar var,emekli olması gerekenler var,artık benim abla gözüyle baktığım insanlar var.
Umarım 2014 bu konuda verimli geçer.
Evet laf söyleyeceklerime de söylediğime göre defileden genel bir kaç fotoğraf paylaşabilirim.İyi hoş orjinallik ve yenilik barındırmayan klasik bir Victoria's Secret defilesi olmuş.








Yine de kıdemlilerin yeri bir başka oluyor kabul etmek gerek...



Ve olmazsa olmaz beyazlar.Melek bunlar yeeaaa en nihayetinde...




Öyle böyle derken bir Victoria's Secret Fashion Show'u daha geride bıraktık.Yılbaşı akşamı Cnbc-e'de yayınlanacak bakalım.Umarım izlemez dışarıda eşiniz dostunuzla eğlenirsiniz.
Dileğimiz yuvalar dağılmasın.


Bir Show daha burada sona erdi."Harika koca tabak dolusu salata yiyebileceğim!" diye düşünmenin mutluluğunda küçük çocuklar gibi eğlenerek güzel bir kapanış yapmış kızlar yine.
Yazık yavrum ne yiyecek diye sevinecek yok ki onlarda öyle bol tereyağlı iskender.


-2013 sınıfına şu Taylor'u da aldınız ya daa da bir şey demiyorum.Puh size,puh verdiğiniz emeklere,namınıza!-









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder