24 Kasım 2013 Pazar

H&M'in Yeni Yüzü; Amber Valletta

H&M; 2014 Conscious Koleksiyonunu tanıtmak için Amber Valletta ile anlaştı.Amber, aynı anda model ve oyuncu olanlardan, 40 yaşında ve bence gayet başarılı bir görüntüye sahip. Tabi başka birileri olamaz mıydı? İlla ki olurdu. Lakin bu kadında tuhaf bi çekicilik var gibi, çok farklı tarzlar üstüne hemen oturuyor. Bence başarılı bir seçim yapmış H&M. Amber Valletta'nın farklı tarzlara yakışan yüzünden de faydalanacaklardır. (Yok faydalanmayacaklarmış tatlım. Kendi cümleme kendim laf soktum resmen.)

Aşağıdaki resimler de gerçekten ne kadar farklı görünebildiğini gösteriyor.







Şu çıtır zamanlarındaki çılgın performansı olmaz gibi geliyor.Umarım beni utandırır da gözümüz gönlümüz açılır.Biraz da son dönemlerden bir kaç fotoğraf var aşağıda.




Bazı kadınlar zaman geçtikçe daha karizmatik ve çekici oluyor bazıları ise geçmiş yaşlarındaki havası ve çekiciliğini kaybediyor.Amber her yaşta güzel olanlardan ama yirmili yaşlarındaki havası daha bi başka sanki. Biraz daha devam edersem bu cümlelerin sonu mana vermeye doğru gidecek. Hayır durduk yere günaha gireceğim. Kendisini tebrik ediyor ve koleksiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu arada koleksiyon nisan ayında satışa sunulacakmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder